Επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα: Ενοχλείται από την ιδέα ότι το Μνημόνιο τελειώνει

«Βλάπτει συνειδητά το δημόσιο συμφέρον»

Επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα: Ενοχλείται από την ιδέα ότι το Μνημόνιο τελειώνει
Το λόγο για να τοποθετηθεί 3 λεπτά ζήτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Αφού προηγήθηκε ένταση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος ήθελε και αυτός να μιλήσει αλλά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης του εξήγησε ότι δεν υπάρχει λόγος αφού είναι παρών ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήρε το λόγο λέγοντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ «που να χτυπιέστε σαν χταπόδι, εγώ θα πω αυτά που έχω να πω».

«Δεν περίμενα ότι η κομματική πρόωρη αλαζονεία θα οδηγούσε σε τέτοια ατοπήματα. Ο κ. Τσίπρας υπονόμευσε ανοικτά και απροκάλυπτα το εθνικό συμφέρον στην τελική φάση της πορείας εξόδου από το Μνημόνιο» τόνισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Θέλησε να παρεμποδίσει την κυβέρνηση να υπογράφει την τελική συμφωνία γιατί ενοχλείται από την ιδέα ότι χάνει το παιχνίδι και το μνημόνιο τελειώνει. Έβλαψε συνειδητά το δημόσιο συμφέρον και προσβάλλει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ο ίδιος, κατηγόρησε στη συνέχεια τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι φοβάται την έξοδο από την κρίση και «δεν έχει στρατηγική και προοπτική».

«Αυτό που έκανε σήμερα ο κ. Τσίπρας θα είναι η καμπή που θα κάνει τον ελληνικό λαό να συνειδητοποιήσει ποιο είναι το αληθινό δίλημμα» κατέληξε σε υψηλούς τόνους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top