Κόβει την όρεξη σε πολλούς η Βούλτεψη:Υπάρχει πρωθυπουργός

Τι δήλωσε για την Λαγκάρντ και τα όσα θα πει απόψε ο Σαμαράς

Κόβει την όρεξη σε πολλούς η Βούλτεψη:Υπάρχει πρωθυπουργός

​Την ώρα που ο ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές εκφράζουν την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικού-σκοπού με την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη βάζει τα πράγματα στην θέση τους, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως «υπάρχει πρωθυπουργός και κυβέρνηση».

«Η κυβέρνηση είναι απολύτως νόμιμη, έχει τη δεδηλωμένη μέσα στη Βουλή, υπάρχει Πρωθυπουργός, ακριβώς για να βγει η χώρα από την περιπέτεια. Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει Πρωθυπουργός», απάντησε η κ. Βούλτεψη, σχετικά με τα όσα ακούγονται για κυβέρνηση Εθνικής ��νότητας με άλλον Πρωθυπουργό.

Μιλώντας στον Real fm για την σημερινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Βουλή και την οξεία αντιπαράθεση που λέγεται ότι θα υπάρξει μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η κ.Βούλτεψη είπε «ελπίζουμε όλοι και περιμένουμε να γίνει συζήτηση επί συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν την έξοδο της χώρας από την κρίση και όχι επί παραπληροφόρησης, σκανδαλολογίας και παραφιλολογίας».

Σε ερώτηση σχετικά με τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Δραγασάκη πως «σήμερα αρκεί ένας επιχειρηματίας, ένας μεγαλοεκδότης, ένας φίλος του πρωθυπουργού για να αλλάξει ένας νόμος» η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε λόγο για «κρίσιμο ζήτημα» για το οποίο όπως είπε «πρέπει να υπάρξουν αποδείξεις».«Δεν μπορεί να το πετάει κάποιος έτσι. Από εκεί και πέρα, ο Πρωθυπουργός θα δείξει τον δρόμο προς την έξοδο από την κρίση», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις της διευθύντριας του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ η οποία και τάχθηκε υπέρ μιας προληπτικής υποστήριξης ��ε το Ταμείο όσον αφορά την Ελλάδα, η κ.Βούλτεψη δήλωσε: «η κ. Λαγκάρντ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εξόδου, ακριβώς επειδή είπε ότι η κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να καθορίζει τα της οικονομίας της και της πορείας της».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top