Και ο Δ. Κρεμαστινός υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης ειδικού στόχου

Συμφωνεί με Λυκούδη, Σηφουνάκη και Μπακογιάννη

​Μετά τις προτάσεις που διατυπώθηκαν την Πέμπτη από βουλευτές, όπως ο Σπ. Λυκούδης και ο Ν. Σηφουνάκης για τη δημιουργία μια κυβέρνησης ειδικού στόχου, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δ. Κρεμαστινός τάχθηκε υπέρ ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Ο κ. Κρεμαστινός υπενθύμισε ότι από το 2010 ο ίδιος υποστήριζε πως καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν ήταν σε θέση να βγάλει τη χώρα από την κρίση και συνέχισε λέγοντας:

«Σήμερα επανέρχομαι στην πρόταση ευρύτατης συνεργασίας για κυβέρνηση ειδικού στόχου, υπό πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ακόμα και με εναλλασσόμενη πρωθυπουργία των αρχηγών των κομμάτων που θα συμμετάσχουν».

Μάλιστα, ο κ. Κρεμαστινός πρόσθεσε ότι «μια τέτοια κυβέρνηση θα καταστήσει την χώρα ισχυρότερη στη διαπραγμάτευση για τη διευθέτηση του χρέους».

Τέλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρότεινε να υπάρξει γρήγορα συνταγματική μεταβολή, βάσει της οποίας οι εκλογές θα προκηρύσσονται μόνο όταν η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top