Τατσόπουλος (χωρίς Savoir Vivre):Η Ραχήλ είναι 41 ετών και καβάλησε το καλάμι

"Στη Bουλή έχουμε πολλά λουλούδια"

Τατσόπουλος (χωρίς Savoir Vivre):Η Ραχήλ είναι 41 ετών και καβάλησε το καλάμι

Την διαγραφή της Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το ενδεχόμενο να ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς βουλευτές σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Πέτρος Τατσόπουλος στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή του Mega.

«Υπάρχει θεός και πρέπει να τιμωρηθούμε για τις αμαρτίες μας …» σχολίασε ειρωνικά όταν τον ρώτησαν πως αισθάνεται που θα κάθεται δίπλα στην κ.Μακρή, ενώ στην συνέχεια εξήγησε χαμογελώντας ότι «αστειεύεται» και ευχήθηκε περαστικά στην πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

«Δεν έχω πρόβλημα με την ίδια την κυρία Μακρή, έχω πρόβλημα με τους πολιτικούς “τύπου Μακρή” που είναι πολλοί…. Έχουμε πολλά τέτοια λουλούδια στην Βουλή» πρόσθεσε ο κ.Τατσόπουλος.

«Ο μπαξές της Βουλής τα έχει όλα…» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, λέγοντας στην συνέχεια πως «η κυρία Μακρή εκφράζει την νηπιακή … πολιτική».

«Η Ραχήλ είναι 41 χρονών … Μια γυναίκα που είναι 14 χρόνια μικρότερη μου έχει την αλαζονεία να σου πει ότι “ασχολούνται μαζί μου γιατί δε βρίσκουν άλλο τρόπο να έχουν δημοσιότητα”. Το καταλαβαίνεις δηλαδή πόσο έχει καβαλήσει το καλάμι;», σχολίασε για την κυρία Μακρή και επανέλαβε πως ο ίδιος δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Το deadline αυτής της κυβέρνησης είναι ο… Φεβρουάριος» πρόσθεσε.

ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top