Χαρδούβελης: «Να μην επιστρέψουμε στη συνταγή που μας έφερε στην κρίση»

«Μεγάλη φορολογική αλλαγή» χαρακτήρισε τον ΕΝΦΙΑ

Χαρδούβελης:  «Να μην επιστρέψουμε στη συνταγή που μας έφερε στην κρίση»

«Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να επιστρέψουμε στη συνταγή που μας έφερε στην κρίση. Αυτό σημαίνει πως η χώρα θα εκπληρώνει τους στόχους της ανελλιπώς» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Στις συμφωνίες με τους εταίρους μας, η Ελλάδα πρέπει να είναι ενωμένη και η φωνή της ενιαία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να στέλνουμε λάθος μηνύματα σους εταίρους μας» είπε ακόμη ο υπουργός Οικονομικών.

«Βρισκόμαστε σε μία ιστορική συγκυρία, στην τελευταία φάση προσαρμογής. Η τρέχουσα διαπραγμάτευση του προγράμματος αποτελεί τον προθάλαμο της νέας ευρωπαϊκής πορείας της χώρας» πρόσθεσε ο κ. Χαρδούβελη .

Ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι «δεν χρειάζεται εφησυχασμός αλλά εγρήγορση» και επέκρινε τα μη κοστολογημένα προγράμματα που παρουσιάζονται. Τον ΕΝΦΙΑ χαρακτήρισε «μεγάλη φορολογική αλλαγή» συμπληρώνοντας ότι δόθηκε «η απαραίτητη παράταση και πλέον φαίνονται οι μειώσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top