Χουντής για καταγγελίες Δραγασάκη:Να περιμένετε ονόματα...

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από Μιχελάκη και Κρεμαστινό

Χουντής για καταγγελίες Δραγασάκη:Να περιμένετε ονόματα...

​Στην καταγγελία που έκανε το βράδυ της Τετάρτης στην Βουλή ο Γ.Δραγασάκης πως «σήμερα αρκεί ένας επιχειρηματίας, ένας μεγαλοεκδότης, ένας φίλος του πρωθυπουργού για να αλλάξει ένας νόμος» αναφέρθηκε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής.

«Να περιμένετε ότι θα ειπωθούν ονόματα, παρά το γεγονός ότι ο κ. Δραγασάκης έδωσε ένα σημάδι αναζήτησης», είπε στον «Βήμα FM» ο κ.Χουντής.

Όπως είπε με νόημα ο κ.Χουντής, γενικώς καταγγελίες υπάρχουν και από άλλους θεσμικούς φορείς περί δ��απλοκής ή τηλεφώνων που πέφτουν για τα φορολογικά πρόστιμα, όπως ο κ. Ρακιντζής.

Μιλώντας για το ίδιο θέμα στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της Βουλής κ.Δραγασάκη, κάνοντας λόγο για λάσπη στον ανεμιστήρα.

«Δεν μπορεί να βγαίνει κανείς να κάνει τέτοιες καταγγελίες και να μην κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να λέει ονόματα. Αυτό είναι αδιανόητο και δεν μπορεί να πάει παρακάτω η κουβέντα. Ας βγουν ονόματα. Αλλιώς είναι λάσπη στον ανεμιστήρα, για πολιτικό εντυπωσιασμό», είπε ο κ.Μιχελάκης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συζητηθεί το ζήτημα «αν υπάρξουν ονόματα».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣ��Κ Δ.Κρεμαστινού, ο οποίος κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης αν έχει στοιχεία.

«Αν θέλει η αντιπολίτευση να καταρρεύσει η κυβέρνηση, δεν έχει παρά να κάνει μια πρόταση μομφής με τα στοιχεία που είπε ο κ. Δραγασάκης χθες, και θα πέσει η κυβέρνηση τότε. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει βουλευτής αν αυτά τα πράγματα που ειπώθηκαν χθες θα εμφανιστούν με στοιχεία. Με αποδεικτικά στοιχεία, όμως, διότι όλοι στην Ελλάδα λέμε ότι η χώρα κυβερνιέται από την εποχή του Καποδίστρια έτσι... Εάν υπάρχει μόνο τέτοιο στοιχείο. Το αμφισβητώ, όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top