Ν. Δένδιας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει λάσπη και επαναφέρει την σκανδαλολογία»

«Δεν είναι τίμια πράγματα αυτά»

Ν. Δένδιας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει λάσπη και επαναφέρει την σκανδαλολογία»

​Για ανεύθυνη και παράνομη στάση κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του Γιάννη Δραγασάκη από το βήμα της Βουλής την Τετάρτη, ότι αλλάζουν νομοσχέδια μετά από παρέμβαση εφοπλιστών και φίλων του πρωθυπουργού.

«Πετάει λάσπη παντού στον ανεμιστήρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μου άρεσε η θέση του, επαναφέρει τη σκανδαλολογία, δεν ήταν αυτό το θέμα της συζήτησης. Πού θα πάει η χώρα; Αφήστε τη ΝΔ, αφήστε την κυβέρνηση, η κοινωνία τι γνώμη θα σχηματίσει για το πολιτικό σύστημα; Αυτό μένει στο τέλος της ημέρας και παίρνει η μπάλα και τον ΣΥ��ΙΖΑ», είπε και πρόσθεσε:

«Εκτοξεύει λάσπη, είναι ανεύθυνη η αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν είναι τίμια πράγματα αυτά, δεν είναι σωστά και δεν είναι καθαρά».

Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε επίσης και στην πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αποκαλύπτοντας ότι οι πιστωτές μας εκφράζονται θετικά για την προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση και ότι το κλίμα είναι ευνοϊκό.

«Έχουμε ένα συνολικό πακέτο στήριξης της επιχειρηματικότητας για να μπορέσουμε να ανοίξουμε δουλειές. Είναι προφανές ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση, είναι προφανές ότι ανοίγονται νέες προκλήσεις, και είναι καλό να μάς πει ο κ. Τσίπρας πως βλέπει αυτός την έξοδο από την κρίση με ρεαλιστικές λύσεις», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top