Λ. Γρηγοράκος: «Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε αρχηγούς, αρχηγίσκους και αρχηγόπουλα»

«Όποτε το κόμμα πάει να πάρει μια ανάσα κάποιοι το υπονομεύουν»

Λ. Γρηγοράκος: «Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε αρχηγούς, αρχηγίσκους και αρχηγόπουλα»

​Βολές εναντίον του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και όσων τον τελευταίο καιρό θέτουν θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ περνάει μια από τις δυσκολότερες περιόδους του και τόνισε ότι δεν έχει την συσπείρωση που έδειξε η ΝΔ στη Χαλκιδική κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια της.

«Ο κ. Βενιζέλος αυτή τη στιγμή οφείλει να δώσει σημασία στο κόμμα μας για να δούμε τι γίνεται, γιατί βλέπουμε το κόμμα μας που έχει δείξει μια σταθερότητα στην πολιτική του στάση σ’ αυτό το εγχείρημα για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, κάθε φορά που πάει να πάρει μια ανάσα να έρχεται ένα άλλο γεγονός και να μας πηγαίνει πίσω», είπε.

Αναφερόμενος δε στα στελέχη που δημιουργούν συνεχώς πρόβλημα με τις δηλώσεις και τη στάση τους τόνισε:

«Εμείς δεν έχουμε την ομοιογένεια της ΝΔ γιατί έχουμε διάφορους αρχηγούς, αρχηγίσκους και αρχηγόπουλα, οι οποίοι έχουν και την ανασφάλειά τους. Το ΠΑΣΟΚ μ’ αυτά τα ποσοστά που έχει είναι πια ένα μικρό κόμμα και θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι ένα μικρό κόμμα. Μπορεί στην κοινωνία να έχει μεγαλύτερες δυνάμεις, όμως στην κάλπη η Ελιά πήρε 8%. Αυτό το 8% λοιπόν δημιουργεί ανασφάλειες στα στελέχη του. Υπάρχουν στελέχη δηλαδή στην Β΄ Αθήνας που κινδυνεύουν από την παρείσφρηση άλλων στελεχών».

Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στον ίδιο τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον οποίο άλλωστε και φωτογράφιζε με τις πιο πάνω δηλώσεις του.

«Η στάση του κ. Χρυσοχοΐδη συνδέεται εν μέρει με την προσωπική του ανασφάλεια, αλλά και με κάποιες προσωπικές απόψεις που θέλει να εκφράζει», είπε.

Πρότεινε μάλιστα στα στελέχη που έχουν μια διαφορετική άποψη από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να σταματήσουν να την εκφράζουν γιατί κάνουν κακό στο ΠΑΣΟΚ και δεν το αφήνουν να πάρει ανάσα. Κατηγόρησε επίσης όσους βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο και εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους, ότι υπονομεύουν το κόμμα και πριονίζουν καθημερινά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top