Ξεσπά ο Άδωνις: Aυτό με τα δαχτυλίδια είναι παραμύθια της Χαλιμάς

Σκληρή απάντηση σε όσους μιλάνε για διαδοχή Σαμαρά από τον Βορίδη

Ξεσπά ο Άδωνις: Aυτό με τα δαχτυλίδια είναι παραμύθια της Χαλιμάς

​Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Μάκη Βορίδη να διαδέχεται τον Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πρέπει να σταματήσουμε σε αυτή τη χώρα να ασχολούμαστε με την Παραπολιτική» είπε ο κ.Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή του Mega, τονίζοντας πως «όλο αυτό που έγινε με τα δαχτυλίδια είναι παραμύθια της Χαλιμάς».

«Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε αρχηγό, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα στο εσωτερικό. Όλα τα περί δαχτυλιδιών είναι προβοκάτσιες της αριστεράς», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε παράλληλα πως η απόφαση να μην είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ελήφθη κατόπιν συνεννόησης με τους υπόλοιπους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας στο γραφείο του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Θανάση Μπούρα.

Σχολιάζοντας την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποκλείσει από το δημόσιο διάλογο ο κ.Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά, «μπορεί ��α είμαι στη Γυάρο για πολύ καιρό, αν έχει αποφασίσει ο Σκουρλέτης».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top