Βουλή: Δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΔΗΜΑΡ

Τι είπαν οι εισηγητές των κομμάτων στη συζήτηση

Βουλή: Δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΔΗΜΑΡ

Δεν πρόκειται να παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Δημοκρατική Αριστερά, όπως ανακοίνωσαν κατά τη συζήτηση οι εισηγητές των συγκεκριμένων κομμάτων.

«Με την ψήφο μας τους γυρίζουμε την πλάτη και περιφρονούμε όσους επιχειρούν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό», ανέφερε από τους ΑΝΕΛ ο εισηγητής Γιάννης Δημαράς, ο οποίος καταλόγισε υποκρισία στην πρόταση του πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

«Σήμερα απαιτείται ένας συναγερμός πανεθνικού ενωτικού μετώπου ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας» υποστήριξε ο κ. Δημαράς.

Ο εισηγητής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης επέκρινε την κυβέρνηση ότι «αρνείται να αντισταθεί στις επιταγές της τρόικας, να διεκδικήσει την αποκατάσταση των λαθών του εξοντωτικού προγράμματος, που μας επέβαλλαν, να συγκρουστεί με τα συμφέροντα των ολίγων και να συγκρουστεί με τις παθογένειες του πελατειακού κράτους, που συντηρεί με τις πολιτικές της».

Μίλησε ακόμα για «αδήριτη ανάγκη να υπάρξει μια νέα κατεύθυνση για τη χώρα, μια ριζική αλλαγή της πολιτικής, για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top