Τα έσπασαν πάλι Βενιζέλος-Χρυσοχοϊδης-Έγινε ΣΦΑΓΗ όταν έκλεισαν οι πόρτες

Την παραίτηση του Ανδρουλάκη ζήτησε ο Κασσής

Τα έσπασαν πάλι Βενιζέλος-Χρυσοχοϊδης-Έγινε ΣΦΑΓΗ όταν έκλεισαν οι πόρτες

Νέο επεισόδιο στο "σίριαλ"Βενιζέλου-Χρυσοχοϊδη παίχτηκε σήμερα στην Βουλή με τον δεύτερο να εξαπολύει για ακόμη μια φορά πυρά εναντίον της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας πως το κόμμα υπολειτουργεί, πως δεν υπάρχει σχέδιο και στρατηγική και πως υπάρχει απόσταση από την κοινωνία.

Όλα συνέβησαν κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης… Όταν βγήκαν από την αίθουσα οι εκπρόσωποι του Τύπου και έμειναν οι βουλευτές μόνοι να συζητήσουν κεκλεισμένων των θυρών ...έγινε ο χαμός!

Αρκετοί βουλευτές έκαναν στην άκρη την ψήφο εμπιστοσύνης, τα μνημόνια και τον προϋπολογισμό και έφεραν την κουβέντα στην λειτουργία του κόμματος, την πορεία του προς την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και το ρόλο των θεσμικών Οργάνων.

Πρώτος και καλύτερος στην κριτική εναντίον της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη ήταν ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στον οποίο ο Εύαγγελος Βενιζέλος απάντησε αμέσως και πολύ έντονα, κάνοντας λόγο για "συνομωσίες", ενώ διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως όλοι βάλουν εναντίον του.

Το μέρος του κ.Βενιζέλου πήρε η αναπληρώτρια υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Έφη Χριστοφιλοπούλου, η οποία ανέφερε πως η εικόνα του κόμματος δεν είναι καλή και πως υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι μονίμως διαφωνούν.

Στην κ.Χριστοφιλοπούλου απάντησε ο Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος υπογράμμισε πως διαφωνεί κάθετα με την άποψή της λέγοντας ότι δεν μπορεί να βρίσκονται σε ένα κόμμα που να κυριαρχεί μόνο μία άποψη και να μην γίνονται ανεκτές οι διαφορετικές γνώμες. Ο κ. Μωραΐτης είπε πως κάποιοι θέλουν το ΠΑΣΟΚ να παραμείνει ένα μικρό κόμμα, για να υπάρχει μόνο μία άποψη. Επίσης, απαντώντας στον κ. Βενιζέλο, ο κ. Μωραΐτης είπε πως "συνομωσίες" κάνουν οι "καλικάντζαροι" και η "πέμπτη φάλαγγα", θυμίζοντας την πρ�� ολίγων εβδομάδων σχετική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Κάραβελ.

Κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ άσκησε και ο Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο κόμμα με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, την ΕΡΤ και τη λίστα Λαγκάρντ.

Τέλος ο Μιχάλης Κασσής σε έντονο ύφος διαπίστωσε πως το κόμμα έχει διαλυθεί και ζήτησε την παραίτηση του γραμματέα Νίκου Ανδρουλάκη, αφού αυτός όπως είπε δεν μπορεί να ανταποκριθεί αντικειμενικά στα καθήκοντα του, δεδομένου ότι μένει πλέον τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας στις Βρυξέλλες. Ο κ. Κασσής κάλεσε τον κ.Βενιζέλο να δρομολογήσει την αντικατάσταση του κ. Ανδρουλάκη και να αναλάβει και ο ίδιος τις ευθύνες του, στο βαθμό που του αναλογούν.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top