Χρυσή Αυγή: Το παρακράτος Σαμαρά καταλύει το Σύνταγμα

Ανακοίνωση για το ΟΧΙ του εισαγγελέα στο αίτημα των προφυλακισμένων βουλευτών

Χρυσή Αυγή: Το παρακράτος Σαμαρά καταλύει το Σύνταγμα

​Νέα επίθεση στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή μετά το «ΟΧΙ» του εισαγγελέα στο αίτημα των προφυλακισμένων βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος για παρουσία τους στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Με νέα ανακοίνωση τους οι Χρυσαυγίτες χαρακτηρίζουν την απόφαση «παράνομη» και προειδοποιούν πως θα προχωρήσουν σε μηνύσεις «κατά του Εισαγγελέα φυλακών Ποιμενίδη και κατά παντός συνυπαιτίου για την νόθευση του Πολιτεύματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το παρακράτος Σαμαρά κατέλυσε για μια ακόμη φορά το Σύνταγμα στερώντας το δικαίωμα ψήφου από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο Λαός με την ψήφο τους μας έβαλε στην Βουλή και οι κλέφτες μας κρατάνε παράνομα στη φυλακή για να διασώσουν την διαλυμένη συγκυβέρνησή τους.

Δεν χρειάζονται πλέον 151 ψήφους, αλλά μόλις 146 για να μην καταρρεύσουν. Η ένοχη σιωπή της δήθεν αντιπολίτευσης αποδεικνύει πως είναι συνένοχη στο έγκλημα.

Είναι τέτοια η αθλιότητά τους που η παράνομη απόφαση έχει κοινοποιηθεί σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής, αλλά δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα οι βουλευτές μας.
Κατατίθενται μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα κατά του Εισαγγελέα φυλακών Ποιμενίδη και κατά παντός συνυπαιτίου για την νόθευση του Πολιτεύματος.

Το παράνομο κόμμα του Μνημονίου απέδειξε για πολλοστή φορά πως τρέμει την φωνή της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζουμε πως ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ήδη κατέθεσε μήνυση εναντίον του εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top