Η συνάντηση στο Μαξίμου τελείωσε, νέα συνάντηση με την τρόικα ξεκίνησε!

Στο παρά πέντε της αναχώρησής της από την Αθήνα

Η συνάντηση στο Μαξίμου τελείωσε,  νέα συνάντηση με την τρόικα ξεκίνησε!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά ξεκίνησε νέα συνάντηση με την τρόικα πριν από λίγο στο υπουργείο Οικονομικών, στο παρά πέντε – της αναχώρησής της από την Ελλάδα!

Στη συγκεκριμένη συνάντηση συμμετ��χει εκτός του κ. Χαρδούβελη ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Ν. Δένδιας, όπως και οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι Λαζαρίδης και Παπασταύρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αντικείμενο είναι τα κόκκινα δάνεια.

Στη συνάντηση προηγουμένως στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκ. Χαρδούβελης, αλλά και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος ήταν λακωνικός βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου στις απαντήσεις του στις ερωτήσεις δημοσιογράφων, λέγοντας ότι ήταν μια συνάντηση ενόψει του ταξιδιού του ελληνικού κλιμακίου, στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος, στην Ουάσιγκτον. «Δεν έχω να πω άλλα πράγματα. Ήταν απλώς μια συνάντηση προετοιμασίας» δήλωσε ο κ. Στουρνάρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top