Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ετοιμάζεται για οξεία αντιπαράθεση η Κουμουνδούρου

Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

​Έχοντας στο στόχαστρο το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατατέθηκε χθες στην Βουλή και με το βλέμμα στην αυριανή έναρξη της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεδριάζει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κουμουνδούρου προχωρά σε καταμερισμό των αρμοδιοτήτων εν όψει της αυριανής συζήτησης με τον Αλέξη Τσίπρα να σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της αντιπαράθεσης. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι δοθεί βάρος στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος, με κεντρικό άξονα τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ, εξαπολύοντας ταυτόχρονα οξύτατη επίθεση προς την κυβέρνηση.

Στον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν με έντονο ύφος την απουσία του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά από την έναρξη της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης, την χαρακτηρίζουν "αδικαιολόγητη και προσβλητική" για το κοινοβούλιο. Μάλιστα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτης μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ, χαρακτήρισε τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον πρωθυπουργό, «ακροδεξιό κέρας».

ΒΙΝΤΕΟ STAR ΕΚΠΟΜΠΗ LIVE U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top