Χαμός «στον Ενικό»: Απίστευτη βεντέτα ΣΥΡΙΖΑ με Άδωνι στην πρεμιέρα της εκπομπής!

Επέβαλαν εμπάργκο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ!

Χαμός «στον Ενικό»: Απίστευτη βεντέτα ΣΥΡΙΖΑ με Άδωνι στην πρεμιέρα της εκπομπής!
Με «χοντρή» βεντέτα ΣΥΡΙΖΑ-Άδωνι έκανε πρεμιέρα η εκπομπή του STAR «Στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους της πρώτης του εκπομπής, είπε ότι θα έχει και δύο ζωντανές συνδέσεις στην πορεία. Η μία εξ αυτών με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο -όπως αποκάλυψε- προόριζε αρχικά για το στούντιο αντί του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ωστόσο έπεσε σε… εμπάργκο από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω των πρόσφατων δηλώσεων περί καταθέσεων!

«Πρέπει να σας πω ότι αρχικά σκεφτόμουν εκείνος να κάθεται στη θέση του κ. Μιχελάκη αλλά κανένας απ’ τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχθηκε να κάτσει μαζί του» είπε ο εκδότης της Real News.

«Το θεωρώ απαράδεκτο ως γεγονός να αποκλείονται συνάδελφοι απλά και μόνο επειδή έχουν απόψεις με τις οποίες μπορεί κάποιος να μη συμφωνεί» έσπευσε να δηλώσει ο κ. Μιχελάκης.

Παίρνοντας το λόγο, ο διευθυντής της Αυγής Νίκος Φίλης τόνισε πως «δεν μιλάμε με κάποιον που κάνει παιχνίδι με το ευρώ και τις καταθέσεις» και κάλεσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να ζητήσει συγνώμη.

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηνικολάου επεσήμανε πως το γεγονός ότι όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπαν «όχι» στον κ. Γεωργιάδη δίνει την εντύπωση ότι έχει ληφθεί κεντρική απόφαση.

«Στα πλαίσια της Πολιτικής μας Γραμματείας, στην οποία μετέχω και εγώ, μας απασχόλησαν οι θέσεις του για κάποιο ζήτημα και μας στενοχώρησε η τοποθέτησή του. Οι θέσεις αυτές ήταν ακραίες και δεν έπρεπε να ειπωθούν από Έλληνα πολιτικό» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, επιβεβαιώνοντας το κεντρικό «εμπάργκο» στον κ. Γεωργιάδη.

Όταν ήρθε η ώρα της σύνδεσης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης ξεκίνησε με χιούμορ λέγοντας: «Καλησπέρα από την εξορία. Ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εξορίες προτού κυβερνήσει καν»!

«Θεωρώ πρωτοφανή την απόφαση της Πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω καμία άλλη περίπτωση όπου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λαμβάνει εν συνόλω απόφαση να αποκλείσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος» τόνισε στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης, για να προσθέσει: «Δηλαδή θα πρέπει να στέλνει ο Χατζηνικολάου και ο κάθε παρουσιαστής εκπομπής προς έγκριση το πάνελ της εκπομπής στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Σκουρλέτη; Εδώ έχουμε μία έκφραση ακραίου ολοκληρωτισμού».

Όπως τόνισε ο ίδιος, θα ήθελε να δει τον ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει την πρόταση αλλά εάν δεν το κάνει «θα υπάρξει αντίδραση από τη ΝΔ γιατί είναι ζήτημα αρχής».

Τέλος, για τα περί συγνώμης που είπε ο διευθυντής της Αυγής, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Δεν σκοπεύω να ζητήσω καμία συγνώμη από τον κ. Φίλη». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top