Μπαλάφας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει μονομερείς ενέργειες για το χρέος

«Θα κάνουμε πραγματική διαπραγμάτευση και όχι… μούφα»!

Μπαλάφας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει μονομερείς ενέργειες για το χρέος
Στη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κάνει καμία μονομερή ενέργεια για το χρέος προχώρησε ο Γιάννης Μπαλάφας.

«Στο δημόσιο χρέος που συναρτάται με τη δανειακή σύμβαση, που δεν είναι μόνο ζήτημα του ελληνικού κράτους και έχει συνυπογραφεί με τους εταίρους και τους δανειστές, δεν πρόκειται να κάνουμε καμία μονομερή ενέργεια, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, γιατί τους βολεύει. Θα πάμε και θα πούμε για μια δίκαιη διευθέτηση από μια διαπραγμάτευση πραγματική και όχι… μούφα» τόνισε το μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Βήμα FM.

Ο ίδιος, ισχυρίστηκε ότι ο κόσμος «έχει αρχίσει πλέον να συζητάει τι θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του και δεν ασχολείται πια με τα παραμύθια και τους εκβιασμούς του Σαμαρά» και αναφέρθηκε σε επανεκκίνηση της οικονομίας από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω «της ακύρωσης του Μνημονίου και των εφαρμοστικών του νόμων που φτάνουν ως το 2018».

Ο κ. Μπαλάφας σημείωσε πως ο κ. Σαμαράς δεν πρόκειται ποτέ να πετύχει κούρεμα χρέους γιατί «δεν διαπραγματεύεται ο άνθρωπος» και έκανε λόγο για διαπλοκή συμφερόντων «ντόπιων και ξένων». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top