Σ. Βούλτεψη: «Η αμφισβήτηση της δεδηλωμένης είναι σοβαρό ζήτημα»

«Η κυβέρνηση απάντησε στην ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ»

Σ. Βούλτεψη: «Η αμφισβήτηση της δεδηλωμένης είναι σοβαρό ζήτημα»

​Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος την Κυριακή στην ομιλία του στο Φεστιβάλ Νεολαίας του κόμματος είπε ότι «την ψήφο εμπιστοσύνης την δίνει ο λαός», έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σ. Βούλτεψη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Η αμφισβήτηση της δεδηλωμένης είναι σοβαρό ζήτημα», δήλωσε η κα Βούλτεψη, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης απάντησε στην ανευθυνότητα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία «έσερνε τη χώρα στην εκλογολογία».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε επίσης ότι μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος και επανέλαβε την χθεσινή της δήλωση ότι «ο Αλέξης Τσίπρας υποχρεώθηκε να συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις του κ. Λαφαζάνη και υποσχέθηκε "διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους". Άρον-άρον απέσυρε την… "απόσυρση" χρέους για την οποία μίλησε ο κ. Δραγασάκης, και τη δήλωση Σταθάκη ότι "μονομερής διαγραφή του χρέους δεν είναι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ". Τελικά τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας με το χρέος; Θα το διαγράψει; Θα το αποσύρει; Θα το παγώσει;», αναρωτήθηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top