Βούλτεψη για Τσίπρα: Δεν ασχολούμαστε άλλο με την ακατάσχετη φλυαρία του

«Τελικά τι θα κάνει με το χρέος; Θα το διαγράψει; Θα το αποσύρει; Θα το παγώσει;»

Βούλτεψη για Τσίπρα: Δεν ασχολούμαστε άλλο με την ακατάσχετη φλυαρία του
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του στο 3ο Φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη.

«Με την ακατάσχετη φλυαρία του κ. Τσίπρα δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς» σχολιάζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, η οποία υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διακατέχεται από μεγάλη αγωνία προκειμένου «να κρύψει κάτω από ορυμαγδό λέξεων και... επονίτικα συνθήματα τη νέα μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Σήμερα, ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις του κ. Λαφαζάνη και υποσχέθηκε "διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους". Άρον-άρον απέσυρε την… “απόσυρση” χρέους για την οποία μίλησε ο κ. Δραγασάκης, και τη δήλωση Σταθάκη ότι “μονομερής διαγραφή του χρέους δεν είναι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει η κα Βούλτεψη και αναρωτάται: «Τελικά τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας με το χρέος; Θα το διαγράψει; Θα το αποσύρει; Θα το παγώσει;».

«Η αγωνία, η αμηχανία και ο φόβος μπροστά στο νέο κύκλο εσωκομματικών διαφωνιών και στον κίνδυνο νέου γύρου αμφισβήτησής του, δεν αφήνουν τον κ. Τσίπρα να χαρεί ού��ε το φεστιβάλ της νεολαίας του» καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top