Καμμένος: Εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα ο Κώστας Καραμανλής

«Εκλογές τώρα» ζητά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Καμμένος: Εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα ο Κώστας Καραμανλής
«Εκλογές τώρα» είναι το αίτημα του Πάνου Καμμένου, ο οποίος βλέπει προσφυγή στις κάλπες τον Μάρτιο.

«Θα προσπαθήσουν να το τραβήξουν μέχρι τις 22 Μαρτίου, που θα είναι και το τέλος των διαδικασιών για την προεδρική εκλογή» εξηγεί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του δεν θα στηρίξει καμία πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως εξηγεί, οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις εκλογές: «Υπάρχουν πρόσωπα, που την κατάλληλη στιγμή θα τα προτείνουμε και εμείς. Πρόσωπα από τον δικαστικό χώρο και Έλληνες πολίτες που έχουν διαπρέψει στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Η μόνη εξαίρεση που θα μπορούσε να κάνει είναι για τον Κώστα Καραμανλή, τον οποίο χαρακτηρίζει «εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα»: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Καραμανλής αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα, αν και με στενοχωρεί και με προβληματίζει το γεγονός ότι ψήφισε Μνημόνια. Θεωρώ ότι έχει υποχρέωση να μιλήσει για την αλλοίωση της πολιτικής του από τη σημερινή κυβέρνηση». Ο ίδιος, καλεί τον πρώην πρωθυπουργό, «μετά την ανατροπή της συγκυβέρνησης, να πάρει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ενός μεγάλου εθνικού μετώπου».

Τέλος, ο κ. Καμμένος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς υπογραμμίζει πως το κόμμα του θα συνεργαστεί «με οποιονδήποτε διασφαλίσει τις κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top