ΞΕΣΠΑΣΜΑ Μακρή: «Στήνουν λαϊκά δικαστήρια»

«Ακόμα και στη χούντα ο κατηγορούμενος γνώριζε το κατηγορητήριο»

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Μακρή: «Στήνουν λαϊκά δικαστήρια»

​Έξαλλη είναι η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή με την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι δεν της έχουν ανακοινωθεί οι κατηγορίες που την βαραίνουν, ενώ κατήγγειλε ότι στελέχη των ΑΝΕΛ την διαπομπεύουν στα ΜΜΕ και στήνουν λαϊκά δικαστήρια.

«Έχω διαπομπευθεί, ενώ ήμουν σ’ αυτή την κατάσταση με την περιπέτεια που πέρασα με την υγεία μου, μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, χωρίς να υπάρχει σοβαρό κατηγορητήριο, χωρίς να μου το κοινοποιούν και για το λόγο αυτό αναγκάστηκα να στείλω εξώδικο. Αντίθετα βγάζουν δελτία Τύπου στα οποία λένε ότι αδιαφορούν για τα εξώδικα, αδιαφορούν δηλαδή για την τήρηση της νομιμότητας. Στήνουν λαϊκά δικαστήρια και περιμένουν να πάω εγώ και να ζητώ συγγνώμη. Βγαίνουν στα κανάλια και δεν μπορούν και οι ίδιοι να πουν ποιο είναι το κατηγορητήριο. Ακόμα και στην χούντα ο κατηγορούμενος γνώριζε το κατηγορητήριο. Εγώ δεν γνωρίζω ποιο είναι το κατηγορητήριο», είπε.

Σε ερώτηση αν όλη αυτή η διαδικασία γίνεται για να βρεθεί η Ραχήλ Μακρή στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής των ΑΝΕΛ ήταν και πάλι κατηγορηματική:

«Εγώ δεν κάνω σενάρια, ούτε μεθοδεύω κινήσεις για το μέλλον. Τα σενάρια για την υποτιθέμενη επιθυμία μου να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ τα διαδίδει ο κ. Γεωργιάδης μέσα από τη Βουλή, ο οποίος παίρνει γραμμή από τα γραφεία της ΝΔ και τον κ. Μουρούτη και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, ανώνυμα μέσα σε δημοσιεύματα. Δεν γνωρίζω αν οι ονειρώξεις τους έχουν κοινή αφετηρία και δεν με ενδιαφέρει καθόλου και να μάθω».

Τέλος κάλεσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες να της το πουν αν δεν την θέλουν στο κόμμα και να μην σκηνοθετούν ολόκληρες παραστάσεις.

«Οι ΑΝΕΛ μπορούν να πουν ότι “δε σε θέλουμε και να πας στο καλό”. Οι πρόεδροι των κομμάτων έχουν την δυνατότητα όταν ένας βουλευτής δεν τους κάνει να τον διαγράφουν. Δεν χρειάζονται άλλες παραστάσεις. Φτάνουν πια οι παραστάσεις στα κανάλια», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top