Μωραϊτης: Το timing για την ψήφο εμπιστοσύνης μπορεί να είναι και λάθος

«Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει πολιτική»

Μωραϊτης: Το timing για την ψήφο εμπιστοσύνης μπορεί να είναι και λάθος

​Στην εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητά προχώρησε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ.Μωραϊτης, επισημαίνοντας ωστόσο πως ο χρόνος που επέλεξε για αυτό μπορεί να είναι και λάθος.

«Δεν νομίζω ότι μπήκε ποτέ θέμα ότι οι βουλευτές θα ρίξουν την κυβέρνηση. Η χώρα διέρχεται σε μια κρίσιμη συγκυρία, τα πράγματα δεν είναι απλά.. Είμαστε μπροστά σε μεγάλες αποφάσεις και κανείς δεν παίζει με την τύχη της χώρας» πρόσθεσε ο κ.Μωραϊτης, τονίζοντας ωστόσο πως «το timing που επέλεξε η κυβέρνηση για την ψήφο εμπιστοσύνης μπορεί να είναι και λάθος», γιατί όπως είπε, «αυτή την ώρα γίνεται μια κρίσιμη διαπραγμάτευση με την τρόικα».

Ο κ.Μωραϊτης, μιλώντας στην εκπομπή του STAR "Live U", εξαπέλυσε μάλιστα επίθεση στην κυβέρνηση «πως δεν αντιλαμβάνεται τι ακριβώς γίνεται στην κοινωνία», εκφράζοντας ωστόσο την ελπίδα πως «η κυβέρνηση έχει ήδη προβεί σε ένα καλό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης για να προχωρά τώρα στην ψήφο εμπιστοσύνης».

«Η κυβέρνηση μπορεί να δείξει μέσα από την ψήφο εμπιστοσύνης την δυνατότητα διεύρυνσης της και το αποτέλεσμα θα στείλει ένα μήνυμα για το αν μπορεί τελικά να επιτευχθεί η εκλογή του Προέδρου τον Φεβρουάριο» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε «η κυβέρνηση πρέπει να τρέξει. Αυτά που δεν έκανε δύο χρόνια, πρέπει να τα κάνει τώρα».

«Κλείνει σύντομα ένας μεγάλος ιστορικός κύκλος για την χώρα με το τέλος του μνημονίου» εκτίμησε ο κ.Μωραϊτης, διαχωρίζοντας ωστόσο τα εσωκομματικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Η αλλαγή πολιτικής είναι το πρώτο και το κυρίαρχο σήμα που θα πρέπει να στείλει αυτή η συγκυβέρνηση» υπογράμμισε ο κ.Μωραϊτης, εκτιμώντας πως τα πράγματα θα αλλάξουν.

«Δεν μπορούμε να πετάμε συνέχεια το μπαλάκι στους βουλευτές.Εγώ δεν έχω σταματήσει ποτέ να λέω την άποψη μου. Είναι άλλο πράγμα η διακυβέρνηση της χώρας και είναι άλλο τα «του οίκου» μας. Εγώ δεν είμαι περαστικός, έχω δικαίωμα να ομιλώ και να καταθέτω την άποψη μου» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top