Στα άκρα η κόντρα Μακρή – Καμμένου: Έστειλε εξώδικο στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

Του ζητά να της εξηγήσει γιατί παραπέμπεται στο πειθαρχικό του κόμματος

Στα άκρα η κόντρα Μακρή – Καμμένου: Έστειλε εξώδικο στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

​Το σχοινί τραβάει η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή στην κόντρα της με τον πρόεδρο του κόμματος Π. Καμμένο, στέλνοντάς του εξώδικο με αφορμή την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, η οποία θα συνεδριάσει στις 7 Οκτωβρίου.

«Σας επαναφέρω στην τάξη» αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξώδικο η κα Ραχήλ και κατηγορεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι ενήργησε για μια ακόμα φορά εξωθεσμικά.

«Αν και δεν μου προκαλεί καμία κατάπληξη πλέον ο ασυνήθης και εξωθεσμικός –μη συνάδων με τα κοινοβουλευτικά ήθη- τρόπος με τον οποίο και αυτή τη φορά ενεργήσατε, σας επαναφέρω στην τάξη, υπενθυμίζοντάς σας τις προβλεπόμενες διαδικασίες που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της κατά το άρθρο 30 Επιτροπής Δεοντολογίας του Κινήματος», αναφέρει η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, η κα Μακρή ζητά εντός τριών ημερών να της γνωστοποιηθούν εγγράφως:

«Α. Πότε συνεκλήθη η Επιτροπή, και με πρωτοβουλία τίνος εκ των (ανεξάρτητων) μελών της;
Β. Ποιο είναι το σκεπτικό της παραπομπής μου, που κρίθηκε (sic) ως απαραίτητη για τον "πειθαρχικό μου έλεγχο", για μια ανάρτηση στο facebook, όπου δεν αναφερόμουν ονομαστικά σε κανένα βουλευτή ή στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά χρησιμοποιούσα γενικούς και αφηρημένους χαρακτηρισμούς για να στιγματίσω προσβλητικές και αήθεις συμπεριφορές εναντίον μου;
Γ. Με ποιο έγγραφο και πότε μου κοινοποιήθηκε η σχετική "παραπομπή" μου;»

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ ζητά επίσης από τον Πάνο Καμμένο να της κοινοποιήσει την «υποτιθέμενη», όπως λέει αιτιολογημένη αναφορά της Επιτροπής Δεοντολογίας και τον απειλεί ότι αν δεν συμβεί αυτό θα τον καταγγείλει για «πρωτοφ��νή αντικαταστατική συμπεριφορά που με στοχοποιεί και με υπονομεύει προσωπικά και πολιτικά».

Προειδοποιεί μάλιστα τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι αν συνεχίσει τις αναφορές στο πρόσωπό της στα ΜΜΕ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα προβεί στα απαραίτητα νομικά μέτρα για να προστατέψει την πολιτική και προσωπικής της αξιοπρέπεια.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, ο κ. Καμμένος έδωσε την δική του απάντηση στην Ραχήλ Μακρή.

«Η κα Μακρή επιτέθηκε μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε συνάδελφο βουλευτή. Να έρθει στην κοινοβουλευτική ομάδα... είτε θα δώσει εξηγήσεις και θα γίνουν αποδεκτές, είτε δεν θα δώσει. Πάντως εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά. Δεν πρόκειται να γυρίσουμε πίσω, την ώρα που πεθαίνουν Έλληνες πολίτες, πληρώνοντας στην ουρά τον ΕΝΦΙΑ, την ώρα που αυτοκτονούν στην Έδεσσα από τον γκρεμό γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τον καφέ τους. Εγώ δεν θα ασχοληθώ αυτή τη στιγμή με προσωπικές διαφωνίες του ενός και του άλλου. Οι ΑΝΕΛ θα πάνε μπροστά κι όποιος αντέξει. Όποιος δεν αντέξει να πάει στο σπίτι του», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top