Ξεκινά σήμερα το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ με το βλέμμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Στις 18:30 ξεκινούν οι εργασίες

Ξεκινά σήμερα το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ με το βλέμμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ

​Σήμερα στις 18:30 το απόγευμα ξεκινά το κρίσιμο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, στο Σινέ Κεραμεικός, στο οποίο αναμένεται να επιβεβαιωθεί η στροφή του κόμματος προς τα… αριστερά και η πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την αποχώρηση Λυκούδη από το κόμμα, έχουν μειωθεί και οι φωνές για συμπόρευση με την Κεντροαριστερά, ενώ αναμένεται να είναι μειωμένη η καταγραφή τους και στο συνέδριο.

Οι ίδιες πληροφορίες εκτιμούν ότι το συνέδριο αναμένεται να επιβεβαιώσει τα όσα επαναλαμβάνει εδώ και μέρες ο Φώτης Κουβέλης περί διατήρησης της κομματικής αυτοτέλειας της ΔΗΜΑΡ σε πολιτικό και οργανωτικό επίπεδο, ενώ θα τεθεί και το θέμα της χρονική συγκυρίας της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, προτείνουν η συνεργασία αυτή να πραγματοποιηθεί πριν από τις κάλπες, όμως από την άλλη υπάρχει ένα ισχυρό ρεύμα που υποστηρίζει την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο στόχος του 3% είναι εφικτός και τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από τις εκλογές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top