Όπισθεν ολοταχώς από Βλάχο: Για το μέλλον η κυβέρνηση εθνικής ενότητας!

«Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να παραιτηθεί ο Σαμαράς»

Όπισθεν ολοταχώς από Βλάχο: Για το μέλλον η κυβέρνηση εθνικής ενότητας!
Σε διευκρινήσεις προχώρησε ο Γιώργος Βλάχος αναφορικά με τις χθεσινές του δηλώσεις που άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

«Εγώ δεν μίλησα για εκλογές. Μίλησα για μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας στο μέλλον, εάν και εφόσον παραστεί ανάγκη. Όταν έκανα την δήλωση αυτή στο μυαλό μου είχα την επόμενη ημέρα των εκλογών, σε περίπτωση ακυβερνησίας. Τότε θα τεθεί θέμα προσώπου στην πρωθυπουργία. Σε τέτοιες κυβερνήσεις συνήθως δεν ηγείται ο πρόεδρος ενός κόμματος» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ στα Παραπολιτικά FM.

«Σε καμία περίπτωση δεν είπα να παραιτηθεί ο Σαμαράς. Εγώ ούτε βόμβες ρίχνω, ούτε τίποτα. Προσπαθώ να επαναπροσδιορίσω το αυτονόητο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σχολιάζοντας τα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ. Βλάχος τόνισε: «Η ΝΔ το διάστημα αυτό περνάει μια πολύ δύσκολη φάση και κυρίως λόγω του ΕΝΦΙΑ. Θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία και να πει ότι ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι μόνιμος φόρος και να κάνει κι άλλες αλλαγές. Έχει πολλές αδικίες ακόμη. Αν αυτό το κάνει σημαία η Ν.Δ. πιστεύω ότι θα μπορέσει να ανακτήσει την επαφή με πολλά κοινωνικά στρώματα, με τα οποία έχει χαθεί».

Παράλληλα, σημείωσε πως το κόμμα του διαχειρίζεται μια πολιτική που παρέλαβε το 2012, η οποία «δεν μπορεί να είναι η πολιτική που θα εκφράσει μόνιμα τη ΝΔ». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top