Μ. Σταυρινούδη: "Θα έκανα μπότοξ στον Χαρδούβελη"

Τι απαντά για τις φωτιές που άναψε το μπούστο της στη Βουλή

Μ. Σταυρινούδη: "Θα έκανα μπότοξ στον Χαρδούβελη"

​Για το περί��ημο πια περιστατικό που συνέβη κατά την ορκωμοσία της στη Βουλή, με το αμίμητο «ωχ Παναγία μου», που αναφώνησε ο Γ. Τραγάκης μίλησε η βουλευτής της ΝΔ, Μ. Σταυρινούδη.

«Εγώ δεν άκουσα το σχόλιο του κ. Τραγάκη στη Βουλή. Ίσως ήταν παρατραβηγμένη όλη η ιστορία, αλλά δεν θέλω να δοθεί καμία συνέχεια γιατί ήταν κάτι που αφενός με έκανε γνωστή και άρα χρωστάω ένα ευχαριστώ, αφετέρου όμως δεν θα ήθελα να γίνω γνωστή μ’ αυτόν τον τρόπο», είπε η κα. Σταυρινούδη.

Πάντως, η ίδια δεν σκέφτηκε να αλλάξει την εμφάνισή της, καθώς όπως είπε θεωρεί ότι ντύνεται ανάλογα με το… dresscode της Βουλής. Άλλωστε όπως είπε, στη Βουλή δεν πάνε για να κοιτάνε ο ένας την εμφάνιση του άλλου, αλλά για να υπηρετήσουν έναν σκοπό και τον ελληνικό λαό.

Η κα Σταυρινούδη, αποκάλυψε επίσης ότι χώρισε με τον σύζυγό της μετά από τις εκλογές του 2012, όμως όπως είπε διατηρούν άριστες σχέσεις και θα είναι πάντα ο σύζυγός της.

Προτεραιότητά της πια είναι τα δύο της παιδιά και όπως είπε όλη της η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτά.

Όσο για το σε ποιον πολιτικό θα έκανε ένα botox, με αυθορμητισμό η κα Σταυρινούδη, απάντησε στον Γκίκα Χαρδούβελη, γιατί τον τελευταίο καιρό κουράζεται πολύ και το έχει ανάγκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top