Χρυσοχοΐδης από σταθμό Ταύρου: Ύψιστο δικαίωμα η κινητικότητα μέσα στην πόλη

«Ήρθα στο υπουργείο με εντολή για απολύσεις & αυξήσεις. Έκανα προσλήψεις & μειώσεις»

Χρυσοχοΐδης από σταθμό Ταύρου: Ύψιστο δικαίωμα η κινητικότητα μέσα στην πόλη
Στο «ύψιστο δικαίωμα» των πολιτών στην κινητικότητα εντός της πόλης αναφέρθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας μετά τα εγκαίνια του σταθμού του προαστιακού στον Ταύρο.

«Πρόκειται για σημαντική στιγμή για τους πολίτες του Ταύρου. Μετά από 5 χρόνια, ένας σταθμός που ήταν εγκαταλελειμμένος ανοίγει σήμερα. Συνολικά, 36 τραίνα θα πηγαίνουν καθημερινά προς Αθήνα και προς Πειραιά» τόνισε ο υπουργός Μεταφορών και πρόσθεσε: «Οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτό το γρήγορο και φθηνό μέσο για να εξυπηρετούνται και να ασκούν το ύψιστο δικαίωμα της κινητικότητας στην πόλη μας».

Ο ίδιος, επεσήμανε πως όταν παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου πριν από 14 μήνες είχε εντολή να απολύσει 900 ανθρώπους στις συγκοινωνίες, 500 στον ΟΣΕ και να ακριβύνει τα εισιτήρια.

«Σήμερα κάνουμε προσλήψεις στις αστικές συγκοινωνίες, μειώσαμε 30% την τιμή των μετακινήσεων και ταυτόχρονα διαρκώς αναβαθμίζουμε το έργο των συγκοινωνιών» σημείωσε με νόημα ο υπουργός. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top