Σ. Βούλτεψη: «Υπάρχει ένα σχέδιο ανωμαλίας που εξυφαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Διαρροές τα όσα ακούστηκαν για Χαρδούβελη – Λαζαρίδη»

Σ. Βούλτεψη: «Υπάρχει ένα σχέδιο ανωμαλίας που εξυφαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ»

​Σχέδιο ανωμαλίας που εξυφαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά τις ευρωεκλογές κατήγγειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τις πληροφορίες ότι την Τρίτη το βράδυ υπέβαλε στον πρωθυπουργό την παραίτησή της.

«Αυτή την επίθεση εναντίον μου την εντάσσω σε ένα σχέδιο ανωμαλίας που έχει τεθεί σε εφαρμογή και εξυφαίνεται αμέσως μετά τις ευρωεκλογές. Έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ 150.000 ψήφους και άρχισε να προτάσσει θέματα όπως η ΔΕΗ, ο αιγιαλός, τι θα πουν στη ΔΕΘ… βγάλανε δημοσκόπηση του Αυγούστου που ξέρετε ότι τις δημοσκοπήσεις αυτές δεν τις υπολογίζουμε για να αποπροσανατολίσει από τα ουσιαστικά θέματα. Μέσα εκεί εντάσσεται και ότι εγώ παραιτούμαι κάθε τόσο, ότι υπάρχουν διαφωνίες και τσακωνόμαστε», είπε η κα Βούλτεψη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος όμως χαρακτήρισε διαρροές και τα όσα ακούστηκαν την Τρίτη για δυσαρέσκεια του κ. Χαρδούβελη με την παρουσία του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Χ. Λαζαρίδη στην διαπραγμάτευση με την ��ρόικα.

«Αυτή είναι μια διαρροή που κανονικά θα ήταν παραπολιτικό και κατάντησε να γίνει πρώτο θέμα. Ο κ. Λαζαρίδης είναι στέλεχος της διαπραγμάτευσης και δεν αμφισβητείται ούτε από τον κύριο Χαρδούβελη, ούτε από κανέναν διότι ο κ. Λαζαρίδης έχει ειδικευτεί στο θέμα του χρέους», είπε η κα. Βούλτεψη και στην ερώτηση αν όντως ο κ. Χαρδούβελης αντέδρασε, όπως γράφτηκε απάντησε:

«Εγώ δεν ξέρω τίποτα τέτοιο. Αυτά είναι διαρροές. Ο κ. Χαρδούβελης έκανε επίσημη δήλωση χθες και είπε ότι είναι ευπρόσδεκτα τα στελέχη της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top