Αγωγή 5 εκ. ευρώ από Καμμένο για δημοσίευμα με SMS της Ρ. Μακρή

Στο οποίο φέρεται να τον προκάλεσε να την διαγράψει

Αγωγή 5 εκ. ευρώ από Καμμένο για δημοσίευμα με SMS της Ρ.  Μακρή

Με αγωγή απειλούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το Βήμα, ύστερα από δημοσίευμα στο οποίο φέρεται η Ραχήλ Μακρή να προκαλεί τον Πάνο Καμμένο να την διαγράψει, με sms το οποίο έστειλε η βουλευτής στο κίνητό του και στο οποίο φέρεται επίσης να του έγραφε:

«ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΕ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ ΜΕ... ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΕΣ».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε στο twitter «ψευδή» και «συκοφαντικά» τα δημοσιεύματα και ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει αγωγή, ζητώντας αποζημίωση ύψους 5 εκ. ευρώ.

Το Βήμα απάντησε στην ηλεκτρονική του έκδοση, στη στήλη «Βηματοδότης»: «Όταν ένας πολιτικός συντάκτης (στην προκειμένη περίπτωση εις εκ των συνεργατών της στήλης) λαμβάνει μία είδηση (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά δεν έχει και τόση σημασία), πρώτα τη διασταυρώνει, εν συνεχεία την αξιολογεί και τέλος τη δημοσιεύει. Αυτά τα απλά δημοσιογραφικά βήματα ακολουθήθηκαν όταν έγινε γνωστός ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε η Ραχήλ Μακρή (φωτογραφία) των ΑΝΕΛ στην πρόθεση του αρχηγού του κόμματός της να την παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για ανάρμοστη συμπεριφορά. Τα άλλα περί αγωγής και περί απαιτήσεως να καταβληθεί στον «αρχηγό» «μαμούθ αποζημίωση», τι εξυπηρετούν, αφού υπάρχουν αποδείξεις; Και η απόδειξη στη φωτογραφία (σ.σ. στην οποία αναγραφόταν το κατά το Βήμα περιεχόμενο του SMS στο οποίο έγινε αναφορά προηγουμένως)».

Εκτός από το tweet Καμμένου, οι ΑΝΕΛ διέψευσαν κατηγορηματικά το δημοσίευμα και σε ανακοίνωσή τους, υποστηρίζοντας ότι «το SMS ουδέποτε εστάλη στο κινητό τηλέφωνο του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Αντί να ζητήσουν συγγνώμη, συνεχίζουν το σενάριο της συκοφαντίας. Σύμφωνα με το αρχικό δημοσίευμα του «Βηματοδότη», την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, το επίμαχο SMS φέρεται να εστάλη στο κινητό τηλέφωνο του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, γεγονός που όπως αποδεικνύεται ουδέποτε συνέβη, πράγμα που φαίνεται και από τη σημερινή ανάρτηση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top