Νέα ΒΟΜΒΑ από Πάγκαλο: «Να καλέσει ο εισαγγελέας τον Ντινόπουλο»

Πυρά εναντίον του υπουργού Εσωτερικών γιατί δεν εφαρμόζει το νόμο

​Στο στόχαστρο του Θεόδωρου Πάγκαλου μπήκε αυτή τη φορά ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, με τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ να ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα γιατί δεν εφαρμόζει τον νόμο για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε:

«Να τον καλέσει και τον κ. Ντινόπουλο ο εισαγγελέας. Δεν έχει κανένα ειδικό καθεστώς, επειδή είναι υπουργός Εσωτερικών. Τώρα, το πόσο σοβαρό είναι ο υπουργός της κυβέρνησης και μάλιστα Εσωτερικών να μην εφαρμόζει το νόμο που έχει ψ��φίσει η κυβερνητική πλειοψηφία, στην οποία ανήκει και ο ίδιος... Είναι κατά της αξιολόγησης; Ναι, αλλά αυτό είναι η πολιτική της κυβέρνησης! Δεν έχω τίποτα εναντίον του κ. Ντινόπουλου και αντιθέτως χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν κάθε είδους αντιπροσωπευτικά δείγματα του πληθυσμού στη Βουλή και έτσι πρέπει να είναι, γιατί η Βουλή δεν είναι πρυτανείο, αλλά η αξιολόγηση είναι πολιτική της κυβέρνησης, στην οποία μετέχει».

Μάλιστα δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, αλλά αναρωτήθηκε και γιατί δεν εξέφρασε τις αντιρρήσεις του πριν ο πρωθυπουργός τον κάνει υπουργό Εσωτερικών.

«Γιατί δεν είπε στον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί να πάρει το ΥΠΕΣ, το οποίο είναι κατ' εξοχήν αρμόδιο για τέτοια θέματα; Ότι θα σκοτωθεί με τους συναδέλφους του και ότ�� είναι κατά της αξιολόγησης; Διότι δεν θέλει αξιολόγηση, θεωρεί ότι πρέπει να προσλαμβάνονται δημόσιοι υπάλληλοι και να παίρνουν τη σύνταξη στα 65 τους, κάνοντας το καλαμπαλίκι τους. Πηγαίνοντας όποτε θέλουν ή αρρωσταίνοντας όποτε θέλουν», πρόσθεσε.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος όμως δεν άφησε ήσυχο ούτε το ΠΑΣΟΚ και συνέχισε τις εμπρηστικές δηλώσεις των τελευταίων ημερών εναντίον του κόμματός του.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει. Με νεκραναστάσεις δεν μπορεί να πάει μπροστά», είπε και τόνισε ότι πρέπει να ανασυγκροτηθεί η κεντροαριστερά.

«Ο κοινωνικός χώρος της Κεντροαριστεράς υπάρχει και είναι πανίσχυρος και πρέπει να εκφραστεί μέσα από ένα νέο σχήμα. Πρέπει να υπάρξει πανστρατιά με την παρουσία βεβαίως του κ. Βενιζέλου που είναι αυτή τη στιγμή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του. Όλοι αυτοί, ισότιμα με άλλους χώρους, κινήσεις και φορείς και ίσως και κάποιες προσωπικότητες, πρέπει να δημιουργήσουν μια πανστρατιά, η οποία θα προχωρήσει σε ένα ιδρυτικό συνέδριο και αυτό πρέπει να είναι η Δημοκρατική Παράταξη. Και είναι ένας σωστός τίτλος, γιατί ανήκε πάντα στην Κεντροαριστερά», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top