Ντύθηκε νύφη η Ζωή Κωνσταντοπούλου- Έφτασε με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση στην εκκλησία

Ο Αλέξης Τσίπρας ανάμεσα στους καλεσμένους

Ντύθηκε νύφη η Ζωή Κωνσταντοπούλου- Έφτασε με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση στην εκκλησία

Με… πάνω από μία ώρα καθυστέρηση έφτασε στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Απόστολο Μαντή.

Φορώντας ένα λευκό νυφικό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, ενώ έλαμπε από ευτυχία.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι οι φίλοι τους Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.

zoi-gamos-eksi (1).jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, στη γαμήλια τελετή δεν παρευρέθηκε κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρά μόνο ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα.

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας ήταν στολισμένος με λουλούδια, ενώ σε ένα τραπέζι με ειδική διακόσμηση βρίσκονταν γυάλες με λεμόνια, πιατέλες με εσπεριδοειδή, γλάστρες με άνθη.

xpvzykjs (1).jpg

Όπως σας έχει γράψει ήδη το star.gr, η Ζωή Κωνσταντοπούλου γνώρισε τον καλό της στα Λουτρά, όπου περνούσε τα καλοκαίρια της εδώ και χρόνια. Άλλωστε η μητέρα της, Λίνα Αλεξίου κατάγεται από την Αιδηψό και ο παππούς της Γιάννης, είχε διατελέσει δήμαρχος της πόλης, πριν από τη Χούντα.

konstantopoulou_mantis1_457_355.jpg
Ο Απόστολος Μαντής γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Λουτρά. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος, η μητέρα του φιλοτεχνεί εκκλησιαστικές εικόνες και ο ίδιος είναι ναυτικός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top