Απάντηση Σαμαρά σε ΣΥΡΙΖΑ: «Έλλειψη σεβασμού ή γνώσεως τα περί «μνημοσύνου»;

Με παρέμβασή του στο κλείσιμο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια ΝΔ

Απάντηση Σαμαρά σε ΣΥΡΙΖΑ: «Έλλειψη σεβασμού ή γνώσεως τα περί «μνημοσύνου»;

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, που σχολίασε ως «μνημόσυνο» την εκδήλωση στη Χαλκιδική για την επέτειο των 40 χρόνων της Ν.Δ., έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, με παρέμβασή του στο κλείσιμο των εργασιών της εκδήλωσης.

«Θέλω να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός ότι αυτή τη γιορτή Δημοκρατίας, 40 χρόνια αγώνων, που τίμησαν και τις άλλες ιδεολογίες, που έδωσαν το δικαίωμα της ελευθερίας στον καθένα να λέει απόλυτα ελεύθερα τη γνώμη του, ότι αυτά τα 40 χρόνια από τότε που ο Καραμανλής υπέγραφε με ό,τι είχε μέσα του σαν άνθρωπος λιτός, δωρικός και γενναίος για την Ελλάδα και για την Ευρώπη και για την πορεία μας, θέλω να ξέρετε και θέλω να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός, ότι αυτά τα 40 χρόνια σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση τα ονόμασε επισήμως ότι “κάναμε το μνημόσυνό μας”», ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:

«Είναι έλλειψη σεβασμού; Είναι έλλειψη γνώσεως; Είναι έλλειψη πολιτικής ηθικής; Αυτό που μετράει είναι ότι εδώ πέρα μία οικογένεια μίας συγκεκριμένης ιδεολογίας που ανέταξε, προώθησε και δίνει μάχη για τον καλό της Ελλάδας, σήμερα βρέθηκε απέναντι σε μία δήλωση η οποία δεν κάνει καλό όχι μόνο στην αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν κάνει καλό σε όλους τους Έλληνες, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποιούν και οι ξένοι και εμείς, ότι υπάρχει μία τέτοια κωμική, πλέον, δήθεν διαίρεση μεταξύ των Ελλήνων. Εγώ κάνω τη δήλωση χωρίς να θέλω να μπω στα δικά τους τα χωράφια. Ότι είμαι βέβαιος ότι αυτή η δήλωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν εκφράζει ούτε καν εκ��ίνους που την ψηφίζουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top