Ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο και προστασία εργασιακών δικαιωμάτων ζήτησε ο Κουβέλης

Συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒ

Την ανάγκη εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου για την Ελλάδα επισήμαναν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας στο πλαίσιο της συνάντησης τους.

Σύμφωνα με τον κ.Κουβέλη, οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή του αναπτυξιακού σχεδίου είναι απαράδεκτες και οι συνέπειες μεγαλώνουν καθώς η χώρα είναι σε οικονο��ική κρίση.

«Ο πλούτος της ανάπτυξης που μπορεί να προκύψει, πρέπει να κατανεμηθεί δίκαια σ’ ολόκληρη την κοινωνία», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας πως ζήτησε από την ηγεσία των βιομηχάνων την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων.

«Τα εργασιακά δικαιώματα πρέπει να προστατεύονται, να γίνονται σεβαστά και νομίζω ότι αυτή η υποχρέωση σεβασμού και προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων πρέπει να γίνεται δεκτή» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κουβέλης

«Η θέση του ΣΕΒ είναι: ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και πολιτική σταθερότητα. Είναι δύο βασικά στοιχεία που θεωρούμε ότι πάνω σ’ αυτά πρέπει να δουλέψουμε και να εξασφαλίσουμε ένα λαμπρό μέλλον» είπε από την πλευρά του ο κ.Φέσσας.

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top