Α. Γεωργιάδης: «Ο λαός θα αυτοκτονήσει αν ψηφίσει Σ��ΡΙΖΑ»

Νέα επίθεση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ

Α. Γεωργιάδης: «Ο λαός θα αυτοκτονήσει αν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ»

​Δεν λέει να κατεβάσει τους τόνους ο Άδωνις Γεωργιάδης στην αντιπαράθεσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας λοιπόν στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε ότι ο λαός θα αυτοκτονήσει αν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

«Oι λαοί έχουν στη Δημοκρατία το δικαίωμα να κάνουν ό ,τι θέλουν. Και γι’ αυτό μου αρέσει η Δημοκρατία. Έχουν λοιπόν και το δικαίωμα να αυτοκτονούν και ο ελληνικός λαός έχει αυτοκτονήσει πολλές φορές στην ιστορία δια των εκλογών, δεν είναι η πρώτη φορά που θα αυτοκτονήσει τώρα, αν πέσει η κυβέρνηση και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Διότι θα μπει η χώρα σε μια παρατεταμένη αστάθεια και από εκεί που φεύγαμε από το Μνημόνιο, θα ξαναγυρίσουμε στο Μνημόνιο», είπε.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι αρκετοί βουλευτές θα συμβάλουν ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ενώ πέταξε τα καρφιά του και προς το αντιμνημονιακό μπλοκ.

«Όλοι αυτοί οι αντιμνημονιακοί βουλευτές, όλα αυτά τα χρόνια, χτίζουν καριέρα πάνω στις δικές μας πλάτες. Ξέρετε τι λένε; “Αφήστε αυτά τα μουλάρια, να ψηφίσουν για να σωθούν οι τράπεζες και θα το παίζουμε εμείς επαναστάτες απ’ έξω”. Αλλά εισπράττουν τα ωραία τους λεφτά, την αποζημίωση, με τα λεφτά του Μνημονίου. Μέχρι την Προεδρική Εκλογή, και η ΔΗΜΑΡ και οι ΑΝΕΛ και όλη η αντιπολίτευση θα έχουν την ευκαιρία να εκτιμήσουν τη στάση τους υπό το πρίσμα των νέων εξελίξεων», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top