H συγκινητική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τον Παύλο Μπακογιάννη

Με ένα ΒΙΝΤΕΟ στο Facebook τιμά την μνήμη του πολιτικού

H συγκινητική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τον Παύλο Μπακογιάννη

​Μπορεί να πέρασαν 25 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης δεν ξέχασε στιγμή την εκτέλεση του γαμπρού του το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου 1989, μπροστά στην είσοδο της οδού Ομήρου, όπου στεγαζόταν το γραφείο του.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ ανήρτησε το πρωί της Παρασκευής ένα βίντεο με τη συναυλία που είχε γίνει στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη στις 3/11/98 και το σχόλιο «Δεν ξεχνάμε. KM»

dx.jpg

Για πρώτη φορά τότε, τα τρία ιερά τέρατα της ελληνικής μουσικής ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεoδωράκης και ο Σταύρος Ξαρχάκος ανέβηκαν στην ίδια σκηνή στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας μια συναυλία χωρίς προηγούμενο με τον τίτλο «Συνάντηση Ελπίδας». Είχαν τραγουδήσει η Βίκυ Μοσχολιού, ο Σταμάτης Κόκκοτας, η Μαρία Δημητριάδη, η Σοφία Βώσσου και ο Γιάννης Μπογδάνος.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα και η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο twitter, τονίζοντας το πόσο πολύ λείπει από την οικογένεια ο Παύλος Μπακογιάννης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top