Νέα συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου εν όψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα

Στόχος να καμφθούν οι αντιδράσεις και να χαραχθεί κοινή γραμμή

Νέα συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου εν όψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα

​Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος εν όψει και των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα επιδιώξουν να βρεθεί κοινός τόπος και να συμφωνήσουν όσον αφορά στα προαπαιτούμενα που θέτουν οι εκπρόσωποι των δανειστών μας, ώστε να εκμηδενιστεί ο κίνδυνος να μπλοκαριστούν οι διαπραγματεύσεις και η χώρα να μπει σε τροχιά απεμπλοκής από το μνημόνιο.

Κύκλ��ι του Μεγάρου Μαξίμου εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι οι διαφωνίες που εκφράζονται από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ξεπεραστούν και θα αντιληφθούν ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, τόσο πιο σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά στο χρέος και την έξοδο του ΔΝΤ από το πρόγραμμα.

Οι αντιρρήσεις πάντως από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ για μια σειρά από μεταρρυθμίσεις παραμένουν έντονες. Οι κ.κ Σαμαράς και Βενιζέλος ελπίζουν ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία και σε μια κοινή γραμμή ως προς σε ποια σημεία θα επιμείνουν στη διαπραγμάτευση και σε ποια θα υποχωρήσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top