ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνος για τα συμφέροντα του λαού ο κ. Σαμ��ράς

Ξεκινά εξόρμηση στους πολίτες

Επικίνδυνους για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και κυβερνητικούς παράγοντες που έκαναν δηλώσεις σχετικά με τις καταθέσεις των πολιτών, σημειώνοντας, σε σχετικό ανεπίσημο σημείωμά του, ότι «ο πανικόβλητος κ. Σαμαράς και τα εξαπτέρυγά του δεν διστάζουν να τρομοκρατούν ακόμη και θέτοντας σε κίνδυνο τις καταθέσεις του ελληνικού λαού».

Η συμπεριφορά αυτή, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «καθιστά αναγκαία τη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ακολουθηθεί η εναλλακτική κυβερνητική πολιτική που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ». Δηλαδή, η πολιτική για την κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας, και η σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους και δανειστές από μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει ότι, προκειμένου να κατανοηθεί πλήρως από τον λαό η επιτακτική αναγκαιότητα για μια τέτοια δημοκρατική ανατροπή, το επόμενο διάστημα σχεδιάζει μια μεγάλη εξόρμηση προς τον ελληνικό λαό μέσα από σειρά πολιτικών πρωτοβουλιών. Για παράδειγμα, έχουν ήδη ξεκινήσει νομοθετικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζεται η διοργάνωση 13 περιφερειακών συνδιασκέψεων, όπου θα συζητηθεί, θα αποκρυσταλλωθεί και συγκεκριμενοποιηθεί ανά περιφέρεια, το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top