Πυρά Στρατούλη προς Γεωργιάδη: «Η άποψή του εκπροσωπεί το μαύρο τους το χάλι»

Τα έχωσε στη Βουλή για δήλωση περί bank run

Πυρά Στρατούλη προς Γεωργιάδη: «Η άποψή του εκπροσωπεί το μαύρο τους το χάλι»

​Συνεχίζουν να κρατούν ψηλά τους τόνους στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για bank run σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές. Την Πέμπτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλης από τη Βουλή εξαπέλυσε δριμύτατη κριτική εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, καλώντας τον να ανακαλέσει.

«Έχουν περάσει δύο ημέρες και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεν πήρε πίσω τη δήλωσή του ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του αν έχουμε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αν έχουμε κυβέρνηση Αριστεράς», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σε έντονο ύφος πρόσθεσε:

«Αν επιμένει σε αυτή την άποψη, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εκπροσωπεί το μαύρο το χάλι τους, τον πανικό τους και τη σύγχυσή τους λόγω των αδιεξόδων των οικονομικών και κοινωνικών πολιτικών τους. Δυστυχώς αν επιμένει σε αυτή την άποψή του, είναι σαφές για εμάς ότι εκλαϊκεύει τα λόγια του Σαμαρά, τον οποίο Σαμαρά ο κ. Γεωργιάδης τον αποκαλούσε ως τον αχρηστότερο υπουργό της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top