Παραίτηση-μυστήριο του Έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο μετά την επίσκεψη Σαμαρά

Είναι ξάδερφος του πρωθυπουργού – Οι αιχμές Παπούλια προ 2 εβδομάδων

Παραίτηση-μυστήριο του Έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο μετά την επίσκεψη Σαμαρά
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους διπλωματικούς κύκλους η παραίτηση του Έλληνα πρέσβη στη Γερμανία Παναγιώτη Ζωγράφου, μόλις ένα 24ωρο μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη γερμανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζωγράφος φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος από τον αποκλεισμό του από την αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε την Άνγκελα Μέρκελ την Τρίτη, ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για δυσαρεστημένο υπουργείο Εξωτερικών από τον Έλληνα πρέσβη και την εικόνα που έδινε από τη γερμανική κυβέρνη��η.

Ενδεχομένως να μην ήταν τυχαία και η αναφορά του Κάρολου Παπούλια πριν από 2 εβδομάδες στην ανολοκλήρωτη πρεσβεία στο Βερολίνο κατά την επίσκεψή του στη Γερμανία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε κάνει λόγο για «Γεφύρι της Άρτας» και είχε ζητήσει να αποδοθούν ευθύνες…

Για να ισχύσει η παραίτηση του κ. Ζωγράφου θα πρέπει να την υποβάλει εκ νέου μετά από 15 ημέρες, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανόν έως βέβαιο από ανθρώπους που τον γνωρίζουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ζωγράφος είναι δεύτερος εξάδελφος του κ. Σαμαρά… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top