Σε δύο δόσεις τελικά η αξιολόγηση από την τρόικα

Συζήτηση (κατά βάση) για τον προϋπολογισμό και μετά… time out

Σημαντικές αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα της αξιολόγησης από την τρόικα προέκυψαν ύστερα από τη μιάμιση ώρα που διήρκησε η τηλεδιάσκεψη που είχαν απόψε στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και στελεχη της τρόικας, στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δύο πλευρών ενόψει της άφιξης του κλιμακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αποφασίσθηκε η πρώτη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας, που είχε προγραμματισθεί για την Τρίτη 30/09, να γίνει κανονικά, αλλά να έχε�� επίκεντρο τον προϋπολογισμό.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο της τρόικας θα αποχωρήσει, για να συμμετάσχει όπως και ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ στη σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον στις 12 -13 Οκτωβρίου. Αμέσως μετά ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει στο Eurogroup για να αφιχθούν εκ νέου οι απεσταλμένοι της τρόικας στην Ελλάδα, για την ολοκλήρωση της 5ης αξιολόγησης, περί τις 20 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top