Πιπιλή: Να δοθούν τα ονόματα όσων συνδικαλιστών βρεθούν με πλαστά πτυχία

«Για να απαντήσουμε στο επιχείρημα της Αριστεράς ότι δεν κυβέρνησε»

Πιπιλή: Να δοθούν τα ονόματα όσων συνδικαλιστών βρεθούν με πλαστά πτυχία
Την καταγραφή όλων των συνδικαλιστών του Δημοσίου και τον έλεγχό των πτυχίων τους προτείνει η Φωτεινή Πιπιλή στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Kάνω μια πρόταση στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη: Σεβόμενοι τον Νόμο περί προσωπικών δεδομένων, δηλαδή χωρίς ονόματα, να κάνουμε μια καταγραφή όλων όσοι ήδη έχουν βρεθεί με πλαστά πτυχία και να μάθουμε αν μεταξύ αυτών, παραδείγματος χάριν, είναι συνδικαλιστές. Γιατί, για παράδειγμα, να μην ελέγχονται τα πτυχία και ο τρόπος διορισμού των συνδικαλιστών;» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Σκάι.

Όπως τονίζει η ίδια, αυτό πρέπει να γίνει για να ξέρει ο κόσμος τι έχει γίνει με τους διορισμούς «εκλεκτών του όποιου κόμματος συνδικαλιστών» καθώς «αν δεν τα “έφαγαν” όλοι μαζί, σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι τα “έφαγε”».

«Γιατί η Αριστερά έχει ένα επιχείρημα το οποίο έχει μια λογικοφάνεια: "μα εμείς δεν κυβερνήσαμε". Για αυτό, βρείτε, σας παρακαλώ πολύ κ. Μητσοτάκη, από όλους τους "αριστερούληδες" αν υπήρχαν συνδικαλιστές με πλαστά πτυχία» κατέληξε η κα Πιπιλή. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top