Παπαδημούλης κατά Σαμαρά: Τον στηρίζει γιατί τον θεωρεί βολικό η Μέρκελ

«Τσάι και συμπάθεια είχε το “καλάθι” του από το Βερολίνο»

Παπαδημούλης κατά Σαμαρά: Τον στηρίζει γιατί τον θεωρεί βολικό η Μέρκελ
Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Είναι φανερό ότι η κ. Μέρκελ στηρίζει τον Σαμαρά γιατί τον θεωρεί βολικό και ομογάλακτό της. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένας ευλύγιστος και εύκαμπτος Μερκελιστής» είπε ο κ. Παπαδημούλης στον Alpha 9.89, επικαλούμενος πληροφορίες και από διεθνή μέσα που αναφέρουν ότι η συνάντηση έληξε χωρίς απτά αποτελέσματα. «Το 'καλάθι' με το οποίο γύρισε ο πρωθυπουργός από το ταξίδι του στο Βερολίνο είχε "τσάι και συμπάθεια"» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι η Μέρκελ θεωρεί τον κ. Σαμαρά «δεδομένο» και επιτέθηκε σε «φιλοκυβερνητικούς κονδυλοφόρους» που υποστηρίζουν ότι «ο κ.Σαμαράς πήγε στη συνάντηση με τσαμπουκά και γύρισε θριαμβευτής».

«Αυτή τη φορά, όμως, υπάρχει μέτρο σύγκρισης για την ακρίβεια και την ειλικρίνεια όσων λέγονται που δεν είναι άλλο από την τρόικα που έρχεται σε λίγες μέρες και το σχέδιο προϋπολογισμού που είναι υποχρεωμένη να καταθέσει η κυβέρνηση στις 6 Οκτωβρίου» κατέληξε ο κ. Παπαδημούλης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top