ΧΑΜΟΣ στη Βουλή: «ΣΥΡΙΖΑ = περιπέτεια», είπε ο Α. Γεωργιάδης

Βολές σε Βούτση, Λαφαζάνη και Δρίτσα

ΧΑΜΟΣ στη Βουλή: «ΣΥΡΙΖΑ = περιπέτεια», είπε ο Α. Γεωργιάδης

​Με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Θοδωρή Δρίτσα τα έβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, επαναφέροντας το θέμα της κρυφής ατζέντας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλύψουν την κρυφή αυτή ατζέντα του κόμματός τους, όπως επίσης και το θέμα του δημοψηφίσματος αν η Ευρώπη πει όχι σε ότι ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κύριε Βούτση είπατε ότι αν η Ευρώπη σας πει όχι θα ρωτήσετε τον λαό, γιατί δεν το λέτε κι εδώ;» αναρωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και όταν ο κ. Βούτσης του απάντησε ότι θα πάνε σε δημοψήφισμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε:

«Επιτέλους η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Να το ξέρει και ο κόσμος. Η επίσημη θέση σας είναι ότι αν η Ευρώπη σας πει “όχι” θα πάτε σε δημοψήφισμα. Καλώς ορίσατε στον Νομεβρη του ’11, για να δούμε τώρα ποιοι είναι οι τρομολάγνοι».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ μια μεγάλη περιπέτεια για τον λαό και την χώρα και δήλωσε με έντονο ύφος:

«Όποιος πραγματικά σας πιστεύει είναι άξιος της μοίρας του. Θα σας ρωτάμε κάθε μέρα ποια είναι η κρυφή σας ατζέντα και τι θα λέει το δημοψήφισμα αν σας πει όχι η Ευρώπη. Ο λαός οφείλει να γνωρίζει από πριν πόσο θα είναι το εύρος της περιπέτειας στην οποία θα τον βάλετε».

Από την πλευρά του ο κ. Βούτσης μιλώντας αργότερα με δημοσιογράφους, αρνήθηκε πως συναίνεσε στη θέση Γεωργιάδη πως το δημοψήφισμα είναι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως αυτό που σχολίασε από το έδρανο του ήταν την παρουσία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. στο βήμα της Βουλής και ότι την παραλλήλισε με… «εκπομπή στο Nickelodeon» (κανάλι με παιδικές σειρές και κινούμε σχέδια).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top