Συνάντηση Παπούλια-Μητσοτάκη-Τι είπαν μπροστά στις κάμερες

Η αξιολόγηση στο Δημόσιο στο επίκεντρο

Συνάντηση Παπούλια-Μητσοτάκη-Τι είπαν μπροστά στις κάμερες

​Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια συναντάται αυτή την ώρα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για θέματα της αρμοδιότητάς του. Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός θα παρουσιάσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το σύνολο των μεταρρυθμίσεων που έχουν συντελεστεί και συνεχίζουν να συντελούνται στη δημόσια διοίκηση.Επίσης οι κκ.Παπούλιας και Μητσοτάκης θα συζητήσουν και το θέμα της αξιολόγησης στο Δημόσιο, το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Υπάρχουν μικροί διαξιφισμοί στο πλαίσιο της προσπάθειας να υλοποιήσουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης» τόνισε ο κ.Μητσοτάκης στον διάλογο που είχαν οι δύο άντρες μπροστά στις κάμερες, διαβεβαιώνοντας μάλιστα ότι αυτό το σχέδιο ήδη αποδίδει καρπούς.

«Οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές, αλλά και ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί», είπε ο κ.Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως ο ίδιος επιδιώκει την συνεργασία όλων σε αυτή την προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο κ.Παπούλιας τον ρώτησε «αν υπάρχει αποτέλεσμα», με τον κ.Μητσοτάκη να απαντά πως «είναι η πρώτη φορά που γίνεται οριζόντια αξιολόγηση όλων των υπουργείων με καινούργιους οργανισμούς πιο μαζεμένους». Μάλιστα ο υπουργος αναφέρθηκε στην συμβολή του κ.Παπούλια σε αυτές τις μεταρρυθμίσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top