Π. Σκουρλέτης: «Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις Γεωργιάδη»

«Ο Σαμαράς ήταν κατώτερος των προσδοκιών»

Π. Σκουρλέτης: «Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις Γεωργιάδη»

​Επίσημο σχέδιο τρομοκράτησης του κόσμου από τη ΝΔ κατήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι θα βγάλει τα χρήματά του στο εξωτερικό αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ζήτησε μάλιστα την παρέμβαση του εισαγγελέα, κάτι που είχε κάνει και χθες ο βουλευτής του κόμματος Γ. Μιχελογιαννάκης.

«Πρόκειται περί συγκεκριμένου επίσημου σχεδίου από τη Ν.Δ. η τρομοκράτηση του κόσμου, καθώς αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει πλέον έδαφος κάτω από τα πόδια της. Εκθέτει τη χώρα, οφείλει ο εισαγγελέας να παρέμβει, οφείλει η Τράπεζα της Ελλάδας να πάρει θέση. Αυτή είναι η αδίστακτη πολιτική του Αντ. Σαμαρά;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε:

«Έπιασε το 2012, μία φορά, τώρα ο κόσμος δεν μασάει και δεν τρομοκρατείται. Ο κόσμος θα κρίνει με βάση τα προβλήματα, την τσέπη του, τα προγράμματα και τα επιχειρήματα».

Ο κ. Σκουρλέτης επιτέθηκε προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά και για την συνάντησή του με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, χαρακτηρίζοντάς τον κατώτερο των προσδοκιών.

«Για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα ο κ. Σαμαράς ήταν κατώτερος των προσδοκιών, τις οποίες ο ίδιος είχε δημιουργήσει. Κι επειδή καμιά φορά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, νομίζω ότι τόσο η κ. Μέρκελ όσο και ο κ. Σαμαράς ήταν απόλυτα σαφείς, σε ένα σημείο. Η μεν κ. Μέρκελ είπε ότι τα πράγματα θα κινηθούν, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το μνημονιακό πρόγραμμα, ο κ. Σαμαράς είπε, με λίγο διαφορετικές φράσεις, ακριβώς το ίδιο. Ότι θα κινηθούμε εντός του πλαισίου του μνημονιακού προγράμματος», είπε προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός επέστρεψε με άδεια χέρια.

«Θεωρώ ��τι ο κ. Σαμαράς πήγε και ήρθε με άδεια χέρια. Και βεβαίως στο κρίσιμο, στρατηγικό ζήτημα σήμερα για την Ευρώπη που είναι η ανάγκη χαλάρωσης του Συμφώνου Σταθερότητας, δηλαδή η χαλάρωση των ακραίων πολιτικών λιτότητας, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top