Καρατζαφέρης:«O Σαμαράς δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τη συνάντηση με τη Μέρκελ»

«Είμαι ο μόνος σταθερά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ»

​«Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με τη συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ. Ούτε ο Σαμαράς πρέπει να είναι ευχαριστημένος, αλλά πώς μπορεί να το πει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα είχε πει στην Γερμανίδα καγκελάριο ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

«Εγώ αν ήμουν στη θέση του Σαμαρά θα έλεγα στην Άνγκελα Μέρκελ ότι δεν μπορώ άλλο, ότι δεν αντέχει ο λαός και ότι δεν θα αφήσω τη χώρα μου να καταστραφεί από αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Τέσσερα χρόνια δείξαμε μια άριστη διαγωγή, δεν πάει άλλο. Θέλω επιστροφή της πολιτικής στην Αθήνα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν έχει σταθερή θέση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι:

«Η κάθε εποχή έχει τις δικές της δυναμικές. Τώρα έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και μία πανστρατιά αστικής δημοκρατίας. Σαφέστατα είμαι υπέρ της αστικής δημοκρατίας. Σήμερα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο πολιτικός χάρτης, όλοι φλερτάρουν με τον επερχόμενο. Ο μόνος ο οποίος είναι σταθερά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ είμαι εγώ. Λέω λοιπόν ή ΣΥΡΙΖΑ ή μια πανστρατιά αστικής δημοκρατίας για αλλαγή πολιτικής».

Ξεκαθάρισε μάλιστα για μια ακόμα φορά ότι αν δεν αλλάξει πολιτική η Νέα Δημοκρατία, δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας διάλογος και ο ίδιος θα δώσει μάχη για να υπάρξει ένας φορέας αντίστασης στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα είμαι εκεί για να αντισταθώ σ’ αυτό που έρχεται. Κάνω μια προσπάθεια για να μην βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Τέλος επανέλαβε ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή με την Νέα Δημοκρατία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι μέσα στο κόμμα δεν θέλουν τη συνεργασία μαζί του, ενώ προειδοποίησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι η επόμενη μέρα θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για την Ελλάδα και για τον ίδιο.

«Ο κ. Τσίπρας έχει τάξει στους πάντες τα πάντα. Άρτο και θεάματα. Άρτο δεν θα έχει να δώσει, θα δώσει λοιπόν θεάματα και το προσφιλέστερο θέαμα είναι τα γουνάκια. Επομένως αν δεν θέλουμε να μπούμε σε μια τέτοια περιπέτεια αναστάτωσης, τότε θα πρέπει να σοβαρευ��ούμε και να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτό που έρχεται», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top