Ο κακός χαμός στους ΑΝΕΛ: Ορκισμένοι εχθροί Ξουλίδου-Μακρή!

Η νέα υπεύθυνη Τομέα Πολιτισμού… απασφάλισε τη χειροβομβίδα

Ο κακός χαμός στους ΑΝΕΛ: Ορκισμένοι εχθροί Ξουλίδου-Μακρή!
Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος…

Αυτή η λαϊκή παροιμία ταιριάζει στις σχέσεις δύο γυναικών βουλευτών των ΑΝΕΛ, της Σταυρούλας Ξουλίδου και της Ραχήλ Μακρή, που όπως φαίνεται δεν ήταν οι καλύτερες και απλά… περίμεναν μια φιτιλιά.

Η οποία και ήρθε όταν η βουλευτής Θεσσαλονίκης, η οποία είναι Τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ανακοίνωσε την Γεωργία Στεφανάκη ως υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού.
527b328c55e9e2c85cea991e8f6036ae.jpg
«Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμ��ι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει» σημείωσε η κα Ξουλίδου.

Η εξέλιξη αυτή έβγαλε από τα ρούχα της την Ραχήλ Μακρή, η οποία –προφανώς- δεν ήταν σύμφωνη.
yhhh.jpg
«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Τελικά ποιανού τσιράκι είμαι του μπόμπολα ή του Μελισσανίδη; Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσαλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως» έγραψε στο facebook η κα Μακρή.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της κας Ξουλίδου… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top