ΑΝΕΛ για επέτειο δολοφονίας Φύσσα: Καταδικάζουμε το φασισμό και το νεοναζισμό

Βέλη κατά της κυβέρνησης για τη δράση της Χρυσής Αυγής

ΑΝΕΛ για επέτειο δολοφονίας Φύσσα: Καταδικάζουμε το φασισμό και το νεοναζισμό

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τιμούμε τη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, καταδικάζουμε το φασισμό και το νεοναζισμό και μαζί κάθε μορφής βία που περιβάλλεται από έναν δήθεν πολιτικό μανδύα και εξυπηρετεί μόνο τον εθνικό διχασμό και το κοινωνικό χάος» αναφέρει ο γενικός γραμματέας των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας σε δήλωσή του με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Ο ίδιος κατηγορεί την κυβέρνηση για ανοχή απέναντι στη Χρυσή Αυγή τονίζοντας ότι τους «είχε αφήσει εντελώς ανέγγιχτους στην παρα-στρατιωτική κατάληψη και την πρόκληση βιαιοτήτων στο Μελιγαλά, δίνοντάς τους την εντύπωση ότι μπορούν να λειτουργούν υπό καθεστώς πλήρους ανοχής και απόλυτης ατιμωρησίας». Παράλληλα, ο κ. Μοίρας κάνει λόγο για σχέδιο του παρακράτους για πρόκληση εμφυλιοπολεμικού κλίματος, αναφερόμενος στη διπλή εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο που ακολούθησε την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο γραμματέας των ΑΝΕΛ συνεχίζει κάνοντας αναφορά στον πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο σημειώνοντας ότι «σήμερα εκτελεί αποστολή δημιουργίας δήθεν δεξιού κόμματος για την έμμεση στήριξη της κυβέρνησης» και καλεί το λαό «να πάρει την τύχη του στα χέρια του και με συνεχείς, ακατάπαυστους, εντατικούς, αλλά ειρηνικούς πάντα, αγώνες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top