Στην αντεπίθεση για το ΕΣΠΑ ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έχει ιδέα επί του θέματος;

«Ας αφήσει τη μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ασχοληθεί με αυτό»!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για το ΕΣΠΑ.

«Ο όψιμος υφυπουργός επί του ΕΣΠΑ μάλλον δεν γνωρίζει τίποτα για το ΕΣΠΑ. Έτσι “περιχαρής” δήλωσε ότι τα χρήματα του παλιού ΕΣΠΑ είναι δεσμευμένα σε προγράμματα απασχόλησης, το έκτακτο πρόγραμμα απασχόλησης των 500 εκατομμυρίων ευρώ είναι επίσης δεσμευμένο σε προγράμματα απασχόλησης και πρόλαβε σε ένα μήνα να κλειδώσει και το ΕΣΠΑ 2014 – 2020 με τον προσωπικό σχεδιασμό του» αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο υπεύθυνος τομέα ανάπτυξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης.

Ο ίδιος, καλεί τον κ. Κωνσταντινόπουλο να δημοσιοποιήσει πόσες φορές και σε τι έκταση έγιναν αναθεωρήσεις στο ΕΣΠΑ την περίοδο 2007-2013 και καταλήγει: «Εάν αυτές ήταν πολλές και μεγάλης έκτασης τότε μπορεί να αφήσει τη μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να σχεδιάσει ένα ενιαίο πρόγραμμα απασχόλησης με πνοή και αποτέλεσμα».

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top