Λαγός και Μίχος πήγαν σε επίθεση Χρυσαυγιτών με αυτοκίνητο της Βουλής!

Οι Έλληνες πλήρωναν και εκείνοι τους «άλλαζαν τα λάδια»

Λαγός και Μίχος πήγαν σε επίθεση Χρυσαυγιτών με αυτοκίνητο της Βουλής!

​Νέες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας «καίνε» τους βουλευτές Γιάννη Λαγό και Νίκο Μίχο, οι οποίοι φέρονται να πήγαν σε επίθεση χρυσαυγιτών με αυτοκίνητο της Βουλής, δηλαδή με όχημα που πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ.Λαγός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε πολλές αιματηρές επιθέσεις, συμμετείχε στην επίθεση στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης «Συνεργείο», στις 10 Ιουλίου του 2013, αφού πρώτα… αξιοποίησε όλα τα βουλευτικά του προνόμια με πρωτοφανή τρόπο!

Συγκεκριμένα, ο κ.Λαγός είχε αναγνωριστεί από μάρτυρες ως επικεφαλής της επίθεσης. Μάλιστα, από τα μηνύματα στο κινητό του επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του: «Πλάκα, πλάκα, το συνεργείο είχε δουλειά, 50 μηχανάκια, χα», του λέει ένας, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: «Δηλαδή τους αλλάξατε τα λάδια και τους γρασάρατε;».

Εν τω μεταξύ, αυτόπτες μάρτυρες, δήλωσαν στον Alpha, ότι αναγνώρισαν στην συγκεκριμένη επίθεση όχι μόνο τον Γ.Λαγό αλλά και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ν��κο Μίχο, ο οποίος έδινε μάλιστα και εντολές στους υπόλοιπους Χρυσαυγίτες που ήταν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί που είχαν φτάσει τότε στο "Συνεργείο", είχαν καταγράψει τους αριθμούς όσων δίτροχων πρόφτασαν, καθώς και την πινακίδα ενός αυτοκινήτου. Μετά από σχετικό έλεγχο, αποδείχθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρεία leasing. Όταν στην συνέχεια ρωτήθηκε εγγράφως η εταιρεία για το συγκεκριμένο όχημα, αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι μισθωμένο στη Βουλή των Ελλήνων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν και η απάντηση αυτή δόθηκε από την εταιρεία στις 3 Σεπτεμβρίου 2013, χρειάστηκε να περάσουν μήνες για να μάθουμε την συνέχεια. Το Φεβρουάριο του 2014, η Βουλή ξεκαθάρισε ότι το αυτοκίνητο αυτό που μετείχε στην επίθεση εναντίον του «Συνεργείου», έχει δοθεί στον Ιωάννη Λαγό, για το διάστημα από 5.7.2012 έως 30.9.2014!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top