Ν. Παππάς: «Αναμενόμενη η κριτική που ακούσαμε»

«To πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό»

Ν. Παππάς: «Αναμενόμενη η κριτική που ακούσαμε»

​«Αναμενόμενη» χαρακτήρισε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Α. Τσίπρα, Ν. Παππάς την κριτική που ασκείται στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από την ομιλία του προέδρου του κόμματος στη ΔΕΘ.

«Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο αυτό, για την κριτική την οποία θα αναπτυσσόταν. Είτε θα αναπτυσσόταν μια κριτική για την οποία θα έλεγαν ότι ο Τσίπρας κάνει παροχές και λέει “λεφτά υπάρχουν” και “Τσοβόλα δώσ’ τα όλα”, είτε θα έλεγαν “νάτος, είναι μνημονιακός, θα κάνει τα ίδια". Για εμάς δεν υπάρχει μνημονιακή λύση», είπε ο κ. Παππάς.

Επεσήμανε μάλιστα ότι οι επικριτές του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύουν εναντίον του κριτικές οι οποίες είναι μεταξύ τους μη συμβατές.

Όσο για τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ, ο N. Παππάς τόνισε ότι πρόκειται για ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα.

«Το σχέδιο το οποίο αναπτύξαμε χθες, το οποίο αφορά την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας και ένα σχέδιο για την απασχόληση, είναι ένα σχέδιο ρεαλιστικό, είναι ένα σχέδιο που προφανώς δεν τάζει σε όλους όλα, αλλά λέει ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για ν’ αλλάξουμε στρατηγική», είπε.

Ο διευθυντής του γραφείου του Α. Τσίπρα τόνισε επίσης ότι το μνημόνιο καταδικάζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού να ζει σε συνθήκες φτώχειας, ότι η μεσαία τάξη διαλύεται, ενώ οι πολυπόθητες εξαγωγές δεν έρχονται.

Κάλεσε τέλος όλους τους Έλληνες να αναρωτηθούν πoιο μέλλον θέλουν.

«Να αναρωτηθούμε όλοι μαζί, πέρα από τις παραταξιακές προελεύσεις: είναι αυτό το μέλλον για την Ελλάδα; Πρέπει με 300 ευρώ ο εργαζόμενος να διαβιώνει; Να έχει εγκαταλείψει οποιαδήποτε προσδοκία ότι θα βελτιωθεί η ζωή του κι ότι θα καλύψει τις βασικές του ανάγκες, γι’ αυτόν και την οικογένειά του; Νομίζω πως όχι», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top